słuchaj, rozumiem Ciebie, że dieta to kwestia dość kontrowersyjna, dużo wymaga poświęcenia, analizy, dopasowania itp itd.
Zwróć uwagę na swój temat autorze, chyba redukcja? Redukcja nie chyba, redukcja na pewno.
waga ci stanęła i nie ma w tym nic dziwnego, skoro mało jadłeś i to w taki sposób. Nie chodzi o to, że Ciebie tutaj ktoś krytykuje, tylko wskazuje Ci na pewne mankamenty.
Najpierw musisz sobie uświadomić, że wejdziesz teraz na dietę, na której powinieneś być od początku, a że podaż kalorii będzie wyższa, to początkowo przybierzesz, ale nic na to nie poradzisz, Po 2 tygodniach spadnie ci z namiastką tłuszcz, nie mięsień.
Dieta jest TRAGICZNA. Biały cukier out. chleb baltonowski- czyli biały- tragedia. margaryna delma? utwardzone tłuszcze roślinne- chyba gorszych nie ma. prócz twarogu, piersi i tej odżywki, która w zasadzie nie wiesz po co tam jest, nie ma w tej diecie nic, żadnych witamin, mikroskładników, składników które zawierałyby pełnowartościowe białko, TŁUSZCZE, węglowodanów złożonych nie ma w ogóle.
rozkład posiłków dla mnie niezrozumiały. jesz 4 razy dziennie tak?
Na dole wkleje link, który poinstruuje Ciebie w jaki sposób dietę zamieszczać w tym dziale.
W układaniu jadłospisu uwzględnij:
pełnowartościowe białko: jaja, mięsa, RYBY- jako źródło kwasów omega 3 i 6, nabiał półtłusty, mleko w niewielkich ilościach chude
węglowodany złożone: chleb razowy, makaron durum, ryże pełnoziarniste, basmati lub paraboiled, kasze, płatki owsiane
tłuszcze: jaja ( całe), orzechy, olej rzepakowy, oliwę z oliwek, awokado, siemie lnaine itp
do tego bezwzględnie warzywa, owoce i owoce suszone ( na śniadanie dobry dodatek)
jeśli robisz redukcję jedź na Podstawowej przemianie materii, również do policzenia, na sfd w wyszukiwarce znajdziesz. później stopniowo po 2 tygodniach obcinaj kcal. te białko wywal na razie, bo do niczego ci niepotrzebne. taką michę ogarniesz spokojnie, bez prochu.
jak będziesz robił masę to kcal podbijasz do góry, ale na razie o tym w ogóle nie mowa, wnioskuję?
link
https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBIĆ.-t922822.html