...
Napisał(a)
Panowie niestety już zamówiłem to białko i mam pytanie.Skład białka to koncentrat bialka serwatki wpc 80,peptydy glutaminy(gluten częściowo hydrolizowany.TEgo glutenu czyli kwasu glutaminowego jest 20g na 100g białka.Jeśli napisali że tylko częściowo hydrolizowany to pewnie 15 g jest niehydrolizowanego...Panowie czy mam się obawiać czegoś przy tak dużej zawartości glutenu??Chcę pić 100g tego białka dziennie.Czy zjadanie prawie 20g dziennie glutenu nie będzie miało skutków ubocznych?Jestem na redukcji czy ten gluten ma jakiś niekorzystny wpływ na spalanie tkanki tłuszczowej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
czyle te 20g to raczej jakieś białko pszeniczne, nic ci nie będzie, a redukcja nie ma nic wspoólnego z zastosowaniem odżywki czt to wpc czy inne.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
a od jedzenia pszenicy coś się komuś stało, chyba że jest na nią uczulony? Co do białek lepiej kupować czyste WPC bez dodatków białek roślinnych takich jak np soja czy pszenica kryjąca się pod nazwą peptydu glutaminy.
...
Napisał(a)
pewnie że lepiej ale nie ma też coś ubolewać nad tym, zjadłem kiedyś całe łowickie i nic mi nie było, nawet smaczne
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Aha.rozumien.naczytalem sie o szkodliwym wplywie glutenu na zdrowie stad moje pytanie.
Polecane artykuły