Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Każdy ludzi co innego. Ja używam głównie kombiwar, czasami garnek do gotowania na parze, patelnię ceramiczną/teflonową. Piekarnik rzadziej z uwagi na dłuższy czas pieczenia.
...
Napisał(a)
Blender (taki trzymany w ręce) - szwajcarski bamix, 180W, daje sobie świetnie radę, mieli serek wiejski na gładziutką masę więc jestem zadowolony
Blender wolnostojący - do zmielenia płatków etc.
Parowar - z dwoma miskami (czy tam poziomami), świetna rzecz, wrzuca się np. na 15min. i mamy robienie posiłku z głowy, nie trzeba nic pilnować itd.
Waga - podstawa, zwykła z IKEA
Patelnia teflonowa - na naleśniki polecam te z cienkim dnem, zdecydowanie.
Garnek - wiadomo
I praktycznie tyle mi wystarcza.
Blender wolnostojący - do zmielenia płatków etc.
Parowar - z dwoma miskami (czy tam poziomami), świetna rzecz, wrzuca się np. na 15min. i mamy robienie posiłku z głowy, nie trzeba nic pilnować itd.
Waga - podstawa, zwykła z IKEA
Patelnia teflonowa - na naleśniki polecam te z cienkim dnem, zdecydowanie.
Garnek - wiadomo
I praktycznie tyle mi wystarcza.
Polecane artykuły