SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

RYŻ + kurczak i problem z "zapachem"

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1287

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
u mnie w różnej formie był kurczak z węglami (gotowany, pieczony, duszony + ryż, makaron, sos pomidorowy czasem, brokuł, kasza) - żadnego problemu nie było.

Btw..Ja zamykałem pojemnik na noc jak w lodówce siedział.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Ja także od razu po ostygnięciu zamykałem i zamknięty leżał w lodówce

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 526 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5496
skrop troszke cytryna może ? albo po wyjeciu z lodówki wyjmij i otwórz na kilka minut

,,Gdy znasz niebo i ziemię, zwycięstwo jest niewyczerpane."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7521 Napisanych postów 49528 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385539
ja zamykam cieple rano o 6:30 a jem o 9:30 i wszystko ładnie pachnie i jest dobre , raczej to wina pojemnika tak mi sie wydaje
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena treningu

Następny temat

Pomocy !!

WHEY premium