Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
174402
Malinowa
Jezeli robimy omlet z samych jaj to nie powinien sie rozpasc :)
Z tego co zrozumiałem to Gats jak dodaje warzywa to się robi zbyt wodniste. Też nie miałem nigdy problemu z tym. Z jajkami dobrze wychodzi. Z jakimś zagęstnikiem jeszcze lepiej. Może po prostu wystarczy trzymać dłużej na małym ogniu?
Szacuny
2
Napisanych postów
53
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2127
Jeśli wrzucasz warzywa wcześniej na patelnię to one puszczą soki, które odparują po pewnym czasie, więc nie powinno być problemu z miękkim plackiem. Jeśli wszystko na raz na patelnię to niestety, ale wyjdzie raczej papka :D.
Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
174402
Bo?
Chodziło mi o to, że w chemii masz sztywne zasady (tzn. reguły, żeby nie mylić z cząsteczkami zawierającymi OH ) np. wlwanie kwasu do wody W kuchni czegoś takiego raczej nie ma
Choć z drugiej strony: i tu, i tu można eksperymentować
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Wiek
50 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
38
WYgląda przepysznie! Oto będzie dla mnie inspiracja na najbliższą kolację. Muszę tylko skoczyć po odpowiednie składniki, całe szczęscie nie są zbyt wymyślne, dlatego powinnam je znaleźć w najbliższym markecie. Mam nadzieje, że mi wyjdzie i bede mogla wkleic zdjecie;).