Szacuny
4
Napisanych postów
203
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4806
Właśnie z sfd takie informacje pozyskałem że niezdrowa, widocznie za mało czytałem, w takim razie mógłbym zamienić kurczaka na wątróbkę, i wyszłoby znacznie taniej, dzięki wielkie chopy ! kurczaka zawsze gotowałem na wodzie, raz na jakiś czas na teflonie.jak waszym zdaniem najlepiej ją przyrządzić?
Szacuny
4
Napisanych postów
203
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4806
W artykułach podanych wyżej piszę że raz w tygodniu, zalecane jest spożycie, czy codzienne jedzenie nie było by przesadą? choć bardzo by mi to odpowiadało.
Szacuny
6273
Napisanych postów
76043
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754908
Wrzuć sobie dla urozmaicenia wątróbkę z dwa razy w tyg., raz serca i raz żołądki. Reszta z udek, nabiału, jaja, szynki wieprzowej, czy piersi. Są to najtańsze źródła białka, szczególnie w promocji, których pełno.