Śniadania:
- płatki owsiane zalane mlekiem, orzech.
- twaróg chudy, z kromką chleba pełnoziarnistego.
Śniadania II (w szkole):
- Omlet ryżowy,
- twaróg chudy, z kromką chleba (w dzień kiedy na I śniadanie nie jem twarogu)
Posiłek przed trenningowy:
-Ryż z rybą + surówka
- Kasza z kurczakiem
- Wątróbka z surówką
Posiłek po trenningowy:
- Tuńczyk, jogurt naturalny (z czym najlepiej zmieszać/dodać? Sam jest niesmaczny)
- Makrele w pomidorze + jakiś mały owoc.
Ostatni posiłek:
- Twaróg chudy
- Jajko/a na twardo
- Jajecznica
Bilans kaloryczny ujemny gdyż chcę się wziąść za redukcję.
Wiek: rocznie 16
Wzrost: 175cm
Waga:68kg
Załączam też trening mam już doświadczenie, trenuję z jakieś półtorej roku + przerwy..
Poniedziałek: klatka + triceps
Klatka:
- wyciskanie sztangi na ławce skośnej głową w górę: 3 serie po 10-12powt.
- wyciskanie sztangi na ławce prostej 3 serie 12/10/8powt.
- rozpiętki na ławce prostej 3 serie 10-12powt.
Triceps:
- wyciskanie francuskie
- WYCISKANIE “FRANCUSKIE” JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE
Środa: grzbiet + biceps
Biceps:
- unoszenie przedramion ze sztangą stojąc 3 serie 12/10/8powt.
- uginanie przedramion ze sztangielkami stylem młotkowym 3 serie po 10powt.
Grzbiet:
-PODCIĄGANIE SZTANGI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE)
- Martwy ciąg
Piątek: barki + nogi
Barki:
- unoszenie rąk ze sztangielkami bokiem w górę - 3 serie 10powt.
- wyciskanie sztangi zza karku lub z klatki piersiowej siedząc 3 serie 12/10/8powt.
- sztrugsy ze sztangielkami 3 serie po 12powt.
Nogi:
- przysiady ze sztangą na barkach 3 serie 15/12/10powt.
- uginanie nóg leżąc na maszynie 3 serie po 12powt.
- wspięcia ze sztangą na barkach 3 serie 15-20powt.
Brzuch: ABS II, na razie poziom I.