SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak długo obrabiac termicznie mieso/rybe?

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 619

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak w temacie, do momentu zmiany koloru/po 3 minutach w maksymalnej temp. (zabijajacej bakterie i zcinajacej białko).
Jak w koncu?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 537 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7435
To za krótko w środku będzie surowe - filet około 20 minut się smaży, gotuje trochę dłużej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
zależy jakie mięso i co z tego ma być, pierś po ok 20 min będzie si np jakiś sos z wołowiny około 2 godzina by np udziec był miękki.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jle masz lat

Następny temat

Jak ćwiczyć

WHEY premium