Szacuny
1
Napisanych postów
147
Wiek
34 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6740
Jak na masie nie mam żadnych dylematów tak na redukcji rok w rok pojawia mi się taki sam.
Dodawać oliwę do obiadów czy nie?
W śniadaniu mam tłuszcz z 4 jajek, poza tym jem 2 obiady 75g kaszy i 200g kurczaka na PAMie. Do każdego wypada dodać te 10g oliwy... No właśnie, czy wypada? Szczerze to nie wiem bo jak widzę ten "olej" wlewany do posiłku na redukcji to się zastanawiam- po ch** wyrzeczenia jak na koniec, bez ceremonialnie wp*****lasz oliwę na żarcie. Nie lepiej bez i zawsze w ciągu dnia to będzie te 200 kcal mniej...
Jak sądzicie.
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Wiek
47 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
897
np. oliwa z oliwek to nie margaryna :) po tym Ci sie nie odlozy a tluszcze potrzebne sa. Wszystko oczywiscie zgodnie z zapotrzebowaniem kalorycznym ale to juz wiesz :) pozdro
Szacuny
3035
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349863
tłuszcz powinieneś czerpać z wielu różnych źródeł nie tylko oliwy, to jedno, a drugie - wklep w google "rola tłuszczu w diecie" kilku ciekawostek możesz się dowiedzieć.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]