Szacuny
1
Napisanych postów
25
Wiek
28 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1245
Od tygodnia jestem na diecie redukcyjnej i mam maly problem z trzymaniem diety w szkole. Odrazu po szkole zazwyczaj ide na siłownie (biegac albo robic trening silowy, ale generalnie cos co wymaga energii), a w szkole zazwyczaj jem śmieciowe jedzenie.
Wpadłem na pomysł żeby smazyć sobie na odrobinie oliwy placuszki
Dawka na placuszki 1 dnia szkoły to 1 jajko, 2 łyżki płatków owsianych, pół banana i pół miarki odzywki białkowej. wychodzą ok 3 placuszki, które od 2 dni jem sobie w szkole.
I tutaj mam pytanie. Osobno te składniki nadają się idealnie do diety redukcyjnej, ale czy po usmazeniu ich dalej tak jest? Chodzi mi o sam proces smażenia, czy zmienia on coś w tych składnikach czyniac je gorszym wyjsciem na redukcji?