SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

smażenie placuszków do szkoly - pytanie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 518

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1245
Od tygodnia jestem na diecie redukcyjnej i mam maly problem z trzymaniem diety w szkole. Odrazu po szkole zazwyczaj ide na siłownie (biegac albo robic trening silowy, ale generalnie cos co wymaga energii), a w szkole zazwyczaj jem śmieciowe jedzenie.

Wpadłem na pomysł żeby smazyć sobie na odrobinie oliwy placuszki
Dawka na placuszki 1 dnia szkoły to 1 jajko, 2 łyżki płatków owsianych, pół banana i pół miarki odzywki białkowej. wychodzą ok 3 placuszki, które od 2 dni jem sobie w szkole.

I tutaj mam pytanie. Osobno te składniki nadają się idealnie do diety redukcyjnej, ale czy po usmazeniu ich dalej tak jest? Chodzi mi o sam proces smażenia, czy zmienia on coś w tych składnikach czyniac je gorszym wyjsciem na redukcji?

Z góry dzięki za odpowiedź
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51577 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zmienia, ale zmiany są minimalne, o ile nie smażysz ich na węgiel.
Tak czy siak na pewno to lepszy wybór niż fastfood
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odchudzanie-Czy to coś da?

Następny temat

Pomoc , rady

forma lato