...
Napisał(a)
Czy jeżeli trzymam deficyt (różnie od 200 - 600kcal) na if (okno od 5-8h) to czy można żonglować tłuszczami i węglami? białka przyjmuję prawie codziennie powyżej 120gr (piersi z kurczaka + tuńczyk) czy rozkład np 33 33 33 też jest ok? Drugie pytanie - czy pochodzenie tłuszczy na redukcji ma znaczenie? Pomijając względy zdrowotne czy dla końcowego efektu jest różnica czy np tłuszcz został przyjęty z nuggetsów z mcdonalda czy z oliwy z oliwek? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Oczywiście, że jakoś tłuszczu ma znaczenie. Nie można przyrównywać zdrowych tłuszczy wielonasyconych z dobrej jakości oleju czy orzechów do syfu trans z fastfooda.
Zapraszam do nowego programu SFD z moim udziałem! http://www.sfd.pl/Trenuj_z_Kondziem_:_Aksel_w_3_miesiące_wyciska_150_kg_leżąc-t1060610.html
Mój poprzedni dziennik treningowy: http://www.sfd.pl/Aksel_Dziennik_Treningowy_hardworkpaysoff-t1035337.html#
Polecane artykuły