SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Redukcja a makroskładniki

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 420

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy jeżeli trzymam deficyt (różnie od 200 - 600kcal) na if (okno od 5-8h) to czy można żonglować tłuszczami i węglami? białka przyjmuję prawie codziennie powyżej 120gr (piersi z kurczaka + tuńczyk) czy rozkład np 33 33 33 też jest ok? Drugie pytanie - czy pochodzenie tłuszczy na redukcji ma znaczenie? Pomijając względy zdrowotne czy dla końcowego efektu jest różnica czy np tłuszcz został przyjęty z nuggetsów z mcdonalda czy z oliwy z oliwek? Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1201 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13287
Oczywiście, że jakoś tłuszczu ma znaczenie. Nie można przyrównywać zdrowych tłuszczy wielonasyconych z dobrej jakości oleju czy orzechów do syfu trans z fastfooda.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

nie akceptuje swojego wygladu

Następny temat

kamarga

WHEY premium