SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Na TŁUSTY CZWARTEK odtluszczone, pieczone, pełnoziarniste faworki!

temat działu:

Kuchnia SFD

Ilość wyświetleń tematu: 7504

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 29 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1618
lukie93
Faworki GIT! Wszystkim smakują;)

Wcześniej lepiej rozpuścić słodzik i dodać do ciasta.








tak, tak, oczywiscie rozpuscic. Zapomniałam dopisać

U mnie też wszyscy się zajadają od rana. Wszyscy poza mną :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 904
Właśnie ja zrobiłem z samej żytniej i są super.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 29 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1618
Dorabiałam dzisiaj kolejne porcje i też tylko z żytniej, bo skończyła mi się pszenna pełnoziarnista i wyszły i też smakują ok!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120116
Nieźle wyglądają, zrobię sobie w dzień high carb
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 225 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8592
God juz wiem jak beda wygladaly moje cheat meal po sezonie :D mmmm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 29 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1618
cóż za odkopanie tematu! Aż sama mam ochotę na to węglowe zło w czystej postaci :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Zaj**iste, w sam raz na ladowanie

1

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 32 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 439
Odgrzewany temat. Ale czy tak jest do końca? Faworki można zrobić sobie nie tylko w tłusty czwartek.

Do przepisu podanego przez autorkę - biorąc pod uwagę proporcję poszczególnych produktów - można w trakcie robienia jednolitej masy dodać 50ml wódki lub 25ml spirytusu, aby ciasto było lekkie, puszyste i kruche. Poza tym dodałbym jedno żółtko więcej, aby dobrze połączyć pozostałe składniki w tych proporcjach, które wypisała autorka przepisu.

Pozdrawiam miłośników faworków :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 304 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 15245
robione i smaczne
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Chleb czekoladowy z rodzynkami na zakwasie

Następny temat

**Dziewczyny się cieszą, że wciąż na nas lecą** SPAM.

WHEY premium