SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ryz i kasza

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 497

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak to jest z tymi produktami, patrzę na etykiete i widzę ok 75g weglo na 100g. Ugotowalem z 200g a wyszło ponad pół garnka. Więc jak zjadłem 1/4 tego co wyszło to jaką jest to porcja wegli?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 581 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8512
Ryż kasza itp pęcznieje podczas gotowania i musisz zjeść tyle ile wyszło po ugotowaniu żeby dostarczyc te 75 g weglo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 745 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10487
No to logiczne jak gotujesz ryż lub kasze to pęcznieją . Jak zjadłeś 1/4 to 50g kaszy czyli 37,5g węgli ;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 3408 Wiek 2 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30270
Jak kolega wyżej piszę, kasza ryż itp. ciągną wodę w której są gotowane pęcznieją i dlatego jest tego więcej. Ale woreczek to woreczek i cały wszamać trzeba żeby było te 75g węgli z 100g ryżu.

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co to za wada postawy, jak ją korygować?

Następny temat

cukier

forma lato