Opis
- Idealne dla alergików
- Doskonałe źródło białko w dietach wegańskich i wegetariańskich
- Skraca okres regeneracji potreningowej
Brown Rice Protein jest idealnym wyborem dla każdego, kto szuka białka aby unikająć nabiału i białka sojowego. Brown Rice Protein jest wytwarzany z całego ziarna ryżu, przez mielenie na mokro a cały proces pozostaje o naturalny własnościach. Jest produkowany przez różne etapy fermentacji, filtracji i obróbki enzymatycznej.
Białko brązowego ryżu jest hipoalergiczne i całkowicie wolne od nabiału co czyni go idealnym wyborem dla wegan i każdego kto chce uniknąć konkretnych alergenów, takich jak pszenica, gluten, jaja, mleko i soja.
Niepowtarzalny profil aminokwasowy białka brązowego ryż zapewnia odpowiednią alternatywę dla białka serwatki i soi, ponieważ wciąż dostarcza aminokwasów wymaganych przez organizm do budowy i naprawy tkanki mięśniowej. Z ponad 24 g białka na 30g Brown Rice Protein jest doskonałym źródłem białka z zdrowym błonnikiem o minimalnej zawartości tłuszczu i cholesterolu.
Zalecane dawkowanie
Dodaj 30g (1 miarka) do 150-250ml wody lub mleka następnie dokładnie wymieszaj.
Stosować 2-3 razy dziennie lub według potrzeb.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Brown Rice Protein
Porcja 30g
Ilość porcji w opakowaniu 83
Opakowanie 2500g
Zawartość jednej porcji zaw:
Energia: 112,5 kcal
Protein 24 g
Carbohydrates 3 g
- of which sugars 0 g
Dietary Fibre 2,4 g
Fat 0,3 g
- of which saturates 0 g
Cholesterol 0 mg
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]