Opis
- 100% naturalnego masła migdałowego
- Bez dodatku soli, cukru i oleju palmowego
- Bogate w białko
Almond Butter to znakomity smak z naturalnym źródłem zdrowych białek, węglowodanów i tłuszczów.
Almond Butter może uczynić doskonała przekąskę dla tych którzy chcą utrzymać zbilansowaną dietę. Masło migdałowe jest szczególnie bogate w kwas oleinowy, który przynosi korzyści podobne do tych jak oliwa z oliwek; dzięki nim zmniejsza się ryzyko chorób serca. Masło migdałowe jest także idealne dla aktywnego społeczeństwa, ponieważ jest to doskonałe źródło białka i kalorii, co pozwala na uzupełnienie wszelkich wysokich kalorycznych diet.
Migdały stosowane w Almond Butter są prażone w ich naturalnych brązowych skórach. Absolutnie nic innego nie dodaje się do otrzymanej masłem migdałowej, co czyni ten wybór naturalnym i bardzo zdrowym.
Zalecane dawkowanie
Idealny do stosowania jako dodatek do smarowania pieczywa itp.
Niektóre separacja oleju jest naturalna, trzeba wymieszać zawartość.
Uwaga: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu, najlepiej spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Almond Butter
Porcja
Ilość porcji w opakowaniu
Opakowanie 1000g
Zawartość jednej porcji zaw:
Per 100g:
Energy: 627 kcal
Protein 25,3 g
Carbohydrate 6,5 g
- of which sugars 4,0 g
Fat 55,5 g
- of which saturates 4,4 g
- Monounsaturates 34,4 g
- Polynunsaturates 14,2 g
Fibre 11,7 g
Sodium 14 mg
Also provides per 100g:
Vitamin E 24 mg
Magnesium 269 mg
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]