Opis
- 90% zwartość białka
- Niska zwartość węglowodanów i tłuszczu
- Idealny do budowy masy mięśniowej
Izolat białka serwatki (WPI) jest ostateczną formą białka serwatki, zawierający ponad 90% białka o bardzo małej zawartości tłuszczu i laktozy. O najwyższej wartości biologicznej (BV) jakiegokolwiek znanego białka, zawiera wysoki poziom zarówno istotnych i nieistotnych aminokwasów.
Impact Whey Isolate ™ zawiera ponad 90 g białka na 100 g w przeliczeniu na suchą masę, niska zawartość tłuszczu i laktozy, bogaty w wapń. Nasza metoda produkcji pomaga zachować aktywność biologiczną białka serwatki, zapewniając iż wszystkie składniki pozostają nienaruszone.
Frakcje zawierające białko: 47% beta-laktoglobuliny, 17% alfa laktoalbuminy, 1,5% albumina surowicy bydlęcej, 2% immunoglobulina G, 0,5% laktoferyny, 27% glikomakropeptydu.
Wartości odżywcze i waga mogą się różnić od siebie ze względu na smaki.
Zalecane dawkowanie
Dodaj 25g do 150-250m wody lub mleka następnie wstrząśnij i konsumuj.
Stosować 2-3 razy dziennie lub według potrzeb.
Przy wyborze wersji smakowej zmniejsza się zawartość białka około 3%, dla czekolady o około 8%.
Uwaga: Preparatu nie należy stosować w przypadku ciąży, karmienia piersią lub nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Impact Whey Isolate
Porcja 25g
Ilość porcji w opakowaniu 40
Opakowanie 1000g
Zawartość jednej porcji zaw:
Energy: 92,5 kcal
Protein (dry basis) 23,0 g
Protein (as-is) 22,25 g
Fat 0,25 g
Carbohydrates 0,17 g
Calcium 100,0 mg
Cholesterol 0,5 mg
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]