Zastanawiam się nad takim menu, na okres powiedzmy ok 2 miesiące. A później chce wejść na VLCD i się wyciąć ( bo na razie idzie żmudnie) . Waga 105, pas- 96, 97, wzrost- 181. Węgle nisko bo przy węglach wysoko za bardzo idzie mi w "boki" . Wątroba na zmianę z dorszem powiedzmy dwa razy w tygodniu, i na wieczór mozzarella lub inny ser ok 100 gram (zobaczę co uda mi się kupić). Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam
Zastanawiam się nad takim menu, na okres powiedzmy ok 2 miesiące. A później chce wejść na VLCD i się wyciąć ( bo na razie idzie żmudnie) . Waga 105, pas- 96, 97, wzrost- 181. Węgle nisko bo przy węglach wysoko za bardzo idzie mi w "boki" . Wątroba na zmianę z dorszem powiedzmy dwa razy w tygodniu, i na wieczór mozzarella lub inny ser ok 100 gram (zobaczę co uda mi się kupić). Pozdrawiam
Zastanawiam się nad takim menu, na okres powiedzmy ok 2 miesiące. A później chce wejść na VLCD i się wyciąć ( bo na razie idzie żmudnie) . Waga 105, pas- 96, 97, wzrost- 181. Węgle nisko bo przy węglach wysoko za bardzo idzie mi w "boki" . Wątroba na zmianę z dorszem powiedzmy dwa razy w tygodniu, i na wieczór mozzarella lub inny ser ok 100 gram (zobaczę co uda mi się kupić). Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
to w takim wypadku dodaje sie tłuszczu, a nie białka.
Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód.
...
Napisał(a)
tłuszczu chce dodać w razie czego potem . A białka jest ok 350 gram , pomijając białko roślinne które jest słabo przyswajalne (ponoć). To wychodzi ok 3,2 grama na kilogram i to jest mój max. Zobaczę za tydzień jak się zmierzę , w razie czego zmienię
...
Napisał(a)
jesli obnizasz wegle to dodawać tluszcze. przy takiej ilosci bialka chyba mozesz miec problemy zolądkowe z czasem. A co do VLCD to w jakim celu? zeby zepsuć sobie metabolizm? Małym deficytem tez mozna sie wyciąć i to z o wiele lepszym skutkiem zarówno dla mięsni jak i dla jakości redukcji
Zmieniony przez - marecki1990 w dniu 2014-05-25 16:30:32
Zmieniony przez - marecki1990 w dniu 2014-05-25 16:30:32
makro sie liczy!
Polecane artykuły