SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie raz w tygodniu

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1107

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy można ugotować sobie kurczaka i ryż w większej ilości raz w tygodniu, a potem tylko odgrzewać w mikrofali każdego dnia i jeść przed treningiem?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 3408 Wiek 1 rok Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30270
Tez myślałem nad tym czy na cały tydzień nie wiem czy tak długo go trzymac juz zrobionego wstępnie chociaż niby wygodniej ale ja max 2 dni mam opanowane nie przygotowuje wiecej niz na 2 dni naprzód.

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 1604 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14259
nie, zepsuje się
przygotuj sobie porcje mięsa już gotowe i zamoż, codziennie rano wyciągaj i gotuj sobie z ryżem czy makaronem według diety na cały dzień i takie poranne przygotowane posiłki możesz w mikrofali odgrzewać. Po tygodniu to tylko na kiblu skończysz zamiast na siłowni ;)

Zmieniony przez - atu777 w dniu 2014-06-04 19:01:12
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zeby

Następny temat

Godzina treningu a jego efekty.

WHEY premium