Podstawa:
60g płatków owsianych + 200 ml mleka
1.Gotujemy płatki z mlekiem w rondlu a następnie przelewamy płatki do naczynia i pieczemy w piekarniku 15-20 min przy 180 C.
Masa:
500 ml mleka + budyń + słodzik +(opcjonalnie odżywka)
1.Gotujemy 400ml mleko aż się zagotuje, gdy to się stanie zostawiamy do wystygnięcia
2.Gdy mleko ostygnie ponownie je ogrzewamy
3.W 100 ml mleka rozmieszamy budyń
4.Gdy mleko ponownie zagotuje dodajemy do niego proszek wymieszany w mleku i gotujemy do uzyskania budynia
5.Przelewamy budyń do naszego naczynia z podstawą z płatków i wkładamy do lodówki na górną półkę, czekamy aż masa zgęstnieje i możemy szamać
Makro:(mleko 0,5 + proszek z budyniu)
Kalorie:626,20
B:29,1
W:83,90
T:7,70
Zmieniony przez - majorovsky w dniu 2014-06-11 19:04:42
Zmieniony przez - majorovsky w dniu 2014-06-11 19:05:36
Road to Powerlifting Debut >>
http://www.sfd.pl/[BLOG]_majorovsky__Weightlifter__Powerlifter__New_Generatiron_-t1124585.html