SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie na maśle

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1303

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51559 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy mogę użyć masła do przesmażenia cebulki do pierożków?
Czy w tym czasie zdąży się uwolnić akroleina i cały proces będzie niezdrowy?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4195 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 79357
na coś trzeba umrzec kiedyś nasze babcie/dziadki szczególnie na wsiach jedli wszystko praktycznie smazone na glebokim smalcu, maśle, jedli pelno tlustych rzeczy.. w tym i pierozki i zyją bardzo długo.. takze jak masz sie czyms przejmować to podejrzewam ze w zyciu masz wieksze problemy i tym sie przejmij a nie, czy od smazenia pierozkow na masle stanie Ci sie krzywda .. chyyyyyyybaa ze trenujesz jakies sporty, a te pierozki sa w Twojej diecie.. wtedy juz inaczej bym podszedl do Twojego tematu.. pzdr

Impossible Is Nothing

Pomogłem ? Daj SOG'a :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1870 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18515
Zależy też jak długo i w jakiej temperaturze. Najlepsze jest masło klarowane jeśli chodzi o smażenie na maśle

Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2014-06-13 09:13:08

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.

Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34
A jakby zamiast masła olej kokosowy? Używa ktoś tego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 110 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2647
Używam oleju kokosowego do smażenia, ma bardzo neutralny smak i zapach, ponadto wyróżnia się zawartością kwasów MCT, niestety trochę kosztuje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 407 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 29449
Olej z pestek winogron jest całkiem dobry do smażenia, i tak jak mówi Kaziupir klarowane masło.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skóra

Następny temat

Przekąska

WHEY premium