Czy w tym czasie zdąży się uwolnić akroleina i cały proces będzie niezdrowy?
...
Napisał(a)
Czy mogę użyć masła do przesmażenia cebulki do pierożków?
Czy w tym czasie zdąży się uwolnić akroleina i cały proces będzie niezdrowy?
Czy w tym czasie zdąży się uwolnić akroleina i cały proces będzie niezdrowy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
na coś trzeba umrzec kiedyś nasze babcie/dziadki szczególnie na wsiach jedli wszystko praktycznie smazone na glebokim smalcu, maśle, jedli pelno tlustych rzeczy.. w tym i pierozki i zyją bardzo długo.. takze jak masz sie czyms przejmować to podejrzewam ze w zyciu masz wieksze problemy i tym sie przejmij a nie, czy od smazenia pierozkow na masle stanie Ci sie krzywda .. chyyyyyyybaa ze trenujesz jakies sporty, a te pierozki sa w Twojej diecie.. wtedy juz inaczej bym podszedl do Twojego tematu.. pzdr
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Zależy też jak długo i w jakiej temperaturze. Najlepsze jest masło klarowane jeśli chodzi o smażenie na maśle
Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2014-06-13 09:13:08
Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2014-06-13 09:13:08
Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
...
Napisał(a)
Używam oleju kokosowego do smażenia, ma bardzo neutralny smak i zapach, ponadto wyróżnia się zawartością kwasów MCT, niestety trochę kosztuje.
...
Napisał(a)
Olej z pestek winogron jest całkiem dobry do smażenia, i tak jak mówi Kaziupir klarowane masło.
Polecane artykuły