SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

białko do owsianki

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1294

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12041 Napisanych postów 160431 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234384
pewien procent na pewno ulega denaturacji,

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24734
Jak wsypiesz do gotujących się płatków w wodzie/mleku jest duża szansa że powstaną Grudki itp bo białko się ścina . Kiedyś miałem taki ryż z kluchami na mleku przez to, lepiej ugotuj normalnie i dodaj sobie juz w misce do gorących ale nie wrzących płatków.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12041 Napisanych postów 160431 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234384
osobiscie mysle, ze nie ma co az tak sie przejmowac tymi stratami bialka.
obrobka termiczna nie jest na tyle dlugotrwala by znacznie "zmarnowac" nasze wpc

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 38
aha, to już wszytko wiem :)
do ryżu jak sypałem białko to też jak tylko ostygło.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24734
TomQ , ale tu nie chodzi o straty białka, tylko o zwykły aspekt organoleptyyczny . Po zagotowaniu większość WPC się ścina i łączy w takie gumowo-twarde kulki co mi zamiast smak poprawić to go psuło, lepiej odczekać chwile i cieszyć się normalną konsystencją niż pływającymi , przyklejajacymi się do zębów grudami (A ścieło mi się zarówno SFD plus jak i Whey 95 od activa )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12041 Napisanych postów 160431 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234384
niegdy nie zaobserwowalem nic takiego u siebie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24734
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co sądzicie o CM3 ?

Następny temat

Jakie suple w moim przypadku [regeneracja]

WHEY premium