<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
...
Napisał(a)
Kur** przez przypadek złapałem w sklepie goccia doro z wytłoczyn zamiast extra vergin. Czy to się w ogóle nadaje żeby podbić trochę kalorie np 3 łyżki dziennie czy może być wręcz niezdrowe i lepiej to wylać do kibla?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Trochę gorszej jakości oliwa,ale śmiało możesz ją pić.Pozdrawiam.
rower1
...
Napisał(a)
Tak się zraziłem bo czytałem że to z wytłoczyn to za pomocą rafinacji chemicznej (brzmi groźnie) robią i tak się zastanawiam jak ten proces dokładnie się odbywa i czy taka oliwa nie jest wręcz niezdrowa.
<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym
się nie udało -->
...
Napisał(a)
Rafinacja,to po prostu oczyszczanie,oczywiście lepsza jest oliwa nierafinowana.Pozdrawiam.
rower1
Polecane artykuły