SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Masło migdałowe

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3004

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 77 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2460
Składniki:
200 g migdałów ze skórką
1 łyżeczka miodu
cynamon

Migdały umieścić w blenderze i miksować bardzo długo, aż uzyska się konsystencję grudkowatej, rozwarstwiającej się masy. Pod koniec dodać miód i cynamon zmiksować.
Smacznego







Zmieniony przez - wiktor dynamit w dniu 2014-08-18 20:41:31
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 180 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1956
zapomniałeś o jednej istotnej rzeczy - migdały należy najpierw uprażyć na patelni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 77 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2460
Sora mój błąd :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 5307 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85334
a jak sie nie uprazy to co sie stanie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 77 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2460
Raczej nie tylko wiecej blendowania :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
W sumie to warto nie prażyć ,na pewno inni smak ale zdrowiej będzie

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 180 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1956
prażenie uwalnia tłuszcz i aromat z orzechów, więc jeśli ma to być masło orzechowe to należy prażyć, dzięki temu konsystencja będzie bardziej tłusta i będzie to można nazwać masłem, a tak to będzie zmielona papka, nie masło. A przynajmniej będzie to dalekie od masła migdałowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Czy dalekie? Znam wiele osob ktore nie prażą orzechów przed zmieleniem.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
cała frajda przy maśle polega na prażeniu hallllo
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bułeczki otrębowe

Następny temat

Jaka żywność na diecie?

WHEY premium