Szacuny
0
Napisanych postów
12
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
175
Często Braki Mam z Rana ( 1 posiłek) Nie zawsze mam czas Praca Trzeba się wyrobić .
Następne Braki są przed siłownią jak wracam z pracy o 16 na trening idę o 17 ( Czasami usmażę sobie pierś z kurczaka na oliwie z oliwie i trochę ryżu i jajko na twardo ... Czy dobry pomysłem jest smażenie na oliwie z oliwie ? )
Która odżywka bedzie najlepsza ? zeby uzupełnić braki ( Jestem Osobą Którą Oceniam na Bardzo Chudą 77 kg przy 187 wzroście )
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12033
Napisanych postów
160414
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1234309
Na temat smażenia z zastosowaniem oliwy z oliwek krąży wiele sprzecznych teorii, w jednych artykułach przeczytać można, że oliwa jest najlepiej nadającym się do obróbki termicznej tłuszczem, inne natomiast przekonują, że jest wręcz odwrotnie.
art nie donosi o korzysciach jak i o bledzie uzywania oliwy do smazenia, nie ma jednoznacznej informacji, ze prawda jest jedna, tylko, ze sa rozne doniesienia, a autor wyposrodkowal te doniesienia.
ja jestem zwolennikiem, nie uzywania oliwy do smazenia.
poza tym w komentarzu napisal ktos by nie smazyc powyzej 180' na oliwie, ciekaw jestem jak wyegzekwuje temperature 180' na palniku gazowym gdy tluszcz rozlany jest na patelni