SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

klopsy z mięsa mielonego wołowego lub szynki

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 645

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak przygotować mięso mielone żeby miały jak najmniej tłuszczu, bo wiadomo można smażyć z panierką ale to mega tłuszczy. Jak proponujecie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1382 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 84553
osobiście do mielonego nigdy nie daje panierki smażę na oleju pam albo smalcu
jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1870 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18515
Kup mielone z szynki albo sam zrób to nie będzie tłuste można też ugotować i wtedy tłuszcz się wytopi i zostanie w wodzie.

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.

Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

14 lat masa

Następny temat

nokia 5140i

WHEY premium