...
Napisał(a)
Chciałbym Was się zapytać jaki waszym zdaniem jest najlepszy sposób na przygotowania jedzenia. Jeżeli robi to różnicę to powiem że głownie chodzi tu o diete z nadwyżką kaloryczną ( na mase ). Słyszałem że w czasie redukcji jedzenie powinno być gotowane. Jak to się ma w przypadku masówki ? No właśnie dlatego pytam Was. Od pewnego czasu piersi i warzywka wrzucam do maszyny na parze i nie powiem bo smakuje mi a roboty przy tym nie ma żadnej. Jednak zaniepokoiłem się bo przeczytałem że po takiej obróbce termicznej spada kaloryczność jedzenia a w przypadku masówki ważne jest by wyszło na +. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Kaloryczność jedzenia Ci nie spada, tu nie ma magi że coś znika, każda obróbka minimalnie powoduje utratę BTW. Widomo ze jak smażysz to kalorii będzie więcej bo jedzenie wchłonie tłuszcz, ale jeśli jedną pierś zrobisz na parze a drugą usmażysz w 10g oleju to jedynie btw piersi się powiększy o ten olej na którym smażyłeś.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
na parze mozesz robic jak najbardziej w sumie jest to nawet najlepsza opcja wiec sie nie przejmuj to czy redukcja czy masowka rozni sie tylko iloscia spozytych kalorii czy np. w pierwszym wypadku masz 60g ryzu w drugim 100
Polecane artykuły