...
Napisał(a)
Sprawa wygląda tak że z rana robię sobie szejka na później z ciepłego mleka, pomielonej owsianki i białka (konkretnie sfd 6 protein complex) i ostatnio zacząłem się zastanawiać czy nic się z tym białkiem nie dzieję jeżeli takowy szejk poczeka z 3 godziny na spożycie. Mogę tak dalej robić czy muszę to białko dopiero dosypywać chwilę przed spożyciem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jesteś początkującym siłaczem ?? zajrzyj tutaj aby dowiedzieć się co i jak łykać !!
- Chcesz schudnac - przeczytaj!
- Kreatyna i białka serwatki
- Negatywne skutki nadmiernego spożycia BIAŁKA
- TEST:redukcja dyma-burn(pods.12str),thyrotherm (pods.28str.) by ripahza.
- HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
3 godziny powinno byc ok. A nie lepiej miec wszystko w szejku i tylko zalac?
...
Napisał(a)
Tutaj problemu jesli juz, to nie doszukiwalbym sie w bialku czy owsie, a w mleku Jesli z nim nic sie nie dzieje to i z calym szejkiem powinno byc ok
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
No zależy gdzie się trzyma, jak w zimnym (na dworze , lub na jakiejś hali , w szatni lub w lodwóce) to nie ma problemu, gorzej jak np . trzymasz go w cieple np na biurku w pracy gdzie temp pewnie jest 20+ to może skisnąć .
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2015-01-13 21:22:12
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2015-01-13 21:22:12
...
Napisał(a)
nie ma problemu.
ja robie takie miksy zazwyczaj stoja okolo 4h i nic sie nie dzieje w temp pokojowej
ja robie takie miksy zazwyczaj stoja okolo 4h i nic sie nie dzieje w temp pokojowej
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Ok dzięki za info :) Nie no nie kiśnie mi to. Jedynie chodziło o białko bo sobie przypomniałem że kiedyś na którymś białku czy gainerze pisało że spożyć odrazu po zrobieniu i się zastanawiałem czy się nic z nim nie dzieje bo to jednak proszek a nie naturalny produkt :) A co do zalania przed spożyciem to nie mam takiej możliwości bo zalewam to ciepłym (prawie gorącym) mlekiem żeby owsianka że tak powiem spuchła i zgęstniała i żęby to nie smakowało jak piach z mlekiem :)
Polecane artykuły