SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ostrovit WPH

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2939

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91255
Witam, pił to ktoś? Interesuje mnie smak gruszkowy czy znośne. Co sądzicie o składzie bo tam jest coś 7gram fatu na 100g, to chyba dość dziwne jak na hydrolizat ?
Myślę właśnie o białeczku po treningu a cena kusi i myślę nad tym a izolatem.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12041 Napisanych postów 160431 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234384
bardzo dziwne niestety, jakby bylo do 2g na 100g to jeszcze

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 617 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 30516
Smak bardzo dziwny, jeżeli jesteś wybredny to nie polecam. Na początku czuć nutę gruszki, a później smak bardzo gorzkiej czekolady, połączenie słonego z gorzkim.

"Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem, mówi ci kiedy jesteś poważnie ranny, nie pozwala ci zasnąć, przypomina ci abyś kończył tą pracę i wrócił do domu. Ale czy wiecie co jest najlepszego w bólu? Świadczy o tym, że żyjesz."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 905 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9391
7g tłuszczu to nic dziwnego, nie można tak chłopaki utożsamiać, że jak hydrolizat to na bank z izolatu białka, koncentrat też może być wykorzystywany do jego produkcji... I wydaje mi się, że w tym przypadku tak jest koncentrat białka serwatkowego (WPC) poddano procesowi hydrolizy i uzyskano (WPH), proste.

Gorzki posmak też nie jest niczym dziwnym. Należy po prostu pamiętać co to jest hydrolizat:

"Hydrolizat białka serwatkowego (WPH) powstaje podczas hydrolizy WPC i WPI, polegającej na przełamaniu łańcuchów aminokwasowych. Wadą tego typu białka może być gorzki posmak w zależności od liczby procesów hydrolizy, które produkt przeszedł.

Hydrolizat białka serwatkowego (WPH) ma zastosowanie w żywieniu specjalistycznym. Jest to białko poddane procesowi wstępnego trawienia enzymatycznego, dzięki czemu jest łatwiej przyswajalne."




Zmieniony przez - zielony90 w dniu 2015-01-30 19:28:33

wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, ważna jest dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12041 Napisanych postów 160431 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234384
tylko, ze idac tym tokiem rozumowania, jak ktos chce miec jak najlepszej jakosci/orzyswajalnosci bialko w prochu, to raczej patrzy na to by bylo to bialko jak najbardziej czyste, bez dodatkow reszty makrosow

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 905 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9391
TomQ dla osób które chcą jak "najczystszego" białka dedykowane są izolaty. Hydrolizaty są produkowane z myślą o osobach które mają problem z trawieniem białka lub liczą na jak najszybsze jego "wchłonięcie"

wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, ważna jest dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24734
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Panowie potrzebuje pomocy

Następny temat

NABÓR DO MEGA TESTU UNIVERSALA!!!!

WHEY premium