SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kiełbasa, mąka, mięso.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 885

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 2609 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29039
Witam. Mam 3 pytanka odnośnie diety

1. Czy mogę jeść na redukcji na masie kiełbase 80%-tową z kurczaka? Tutaj makro
Wartość energetyczna w 100 g: 163,00 kcal
Białko w 100 g: 14,70 g
Węglowodany w 100 g: 1,50 g
Tłuszcz w 100 g: 10,80 g

Czy lepiej sobie darować? Wiem, że to wciąż kiełbasa zmieszana pewnie z wieprzowiną i temu tyle fatu w 100g

2. Jaka mąka jest najmniej tuczącą z której można robić fajne, nierozwalające się naleśniki?

3. Czy na redukcje a także masę każdy rodzaj mięsa sie nada. Chodzi mi tutaj głównie pomijając już drób i wołowine, ale np karkówka wieprzowa, łopatka, schab wieprzowy itp?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 651
1. Jedz co chcesz wyglądaj jak chcesz. Jeśli wpisujesz w bilans kaloryczny i liczysz kalorie to czemu nie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 895 Wiek 51 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29990
coockawsky
Witam. Mam 3 pytanka odnośnie diety

1. Czy mogę jeść na redukcji na masie kiełbase 80%-tową z kurczaka? Tutaj makro
Wartość energetyczna w 100 g: 163,00 kcal
Białko w 100 g: 14,70 g
Węglowodany w 100 g: 1,50 g
Tłuszcz w 100 g: 10,80 g

Czy lepiej sobie darować? Wiem, że to wciąż kiełbasa zmieszana pewnie z wieprzowiną i temu tyle fatu w 100g

2. Jaka mąka jest najmniej tuczącą z której można robić fajne, nierozwalające się naleśniki?

3. Czy na redukcje a także masę każdy rodzaj mięsa sie nada. Chodzi mi tutaj głównie pomijając już drób i wołowine, ale np karkówka wieprzowa, łopatka, schab wieprzowy itp?


1. Ja bym sobie darował. Pewnie mom i inne resztki. Dobra kiełbasa powstaje z powyżej 120g mięsa na 100g produktu.
3. Możesz jeść wieprzowinę.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dlugi dzień pracy rozkład

Następny temat

Porada dot. diety

WHEY premium