Szacuny
5
Napisanych postów
308
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3155
witam jem bardzo mało kalori żeby podbić kalorię mogę sobie robić panierowaną pierś z kurczaka?
bardzo mi ona smakuje w przeciwieństwie do gotowanej której zjedzenie zajmuje mi pół godziny .
I teraz chcę trzymać makro takie minimum 50 g tłuszczu 100g bialka i reszta węgle 80 kg mam 185 cm wzrostu 16% bf . Uważam że więcej białka jest nie potrzebne na własnym doświadczeniu i słuchaniu kanału warszawski koks ponieważ i tak będę uprawiał ten sport latami a nie się spieszył i zjadał po 200 g białka mi starcza 100g. Czy tak będzie ok pozdrawiam was
Szacuny
5
Napisanych postów
308
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3155
ale co sądzicie o moich makroskładnikach te co wyżej podałem będą okej? Jednocześnie chciałbym też się spytać co jest złego w tej panierce i smażeniu na patelni przecież jak smaże na oleju rzepakowym to są to dobre tłuszcze dlaczego piers panierowana nie jest zdrowa a np. smazony omlet na patelni juz tak
Zmieniony przez - szymonixd518 w dniu 2015-05-06 16:03:16