...
Napisał(a)
Wiele ludzi robi sobie posiłki do pudełek na następny dzień.Próbowałem tak robić, ale po tych 12-15 godzinach od ugotowania ryż jest już tak suchy, że jak to otwieram i próbuje jeść to mam ochotę wypieprzyć to do śmietnika... Irytuje mnie to, bo w ciągu dnia dużo czasu poświęcam na przygotowanie oddzielnie każdego posiłku, bo nie mogę przygotować wszystkiego na cały dzień żeby to było zdatne do normalnego jedzenia.Już wystarczy mi, że muszę jeść to co już pozbawia mnie nawet apetytu, a jeśli mam jeszcze jeść ryż w tak suchej formie, to ja już wysiadam.. Liczę na pomoc ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
1. ryż trzymaj w lodówce
2. rób sosy
3. ryż jaśminowy/ basmati są bardziej wilgotne
4. Nie musisz jeść ryżu przecież
2. rób sosy
3. ryż jaśminowy/ basmati są bardziej wilgotne
4. Nie musisz jeść ryżu przecież
...
Napisał(a)
Wersja dla zaprawionych dolac wody i wymieszac... Jednak jak kiczysz sie dosc mocno ze smakiem to jak wspomnial popuri wlasne sosy swietnie sie nadaja by ryz byl bardziej zjadliwy
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
Polecane artykuły