SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tłuszcze

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 974

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez TomQ-MAG z działu Odżywki, Suplementy.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 170 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1827
Jestem na masie, zamierzam wrzucić więcej tłuszczy na rzecz węgli i nurtuje mnie jedna sprawa. Czy jeśli smażę np. karkówkę to czy tłuszcz, który się z niej wytopi mam wlewać na talerz razem z mięsem? Jak wliczać mięso do bilansu, skoro w różnych tabelach podawane są różne rozkłady makrosów?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12086 Napisanych postów 160548 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234867
usrednij wszystko.
nigdy nie da sie zliczyc wszystkiego co do grama.
licz ilosc tluszczu przed lub po smazeniu z tabel

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 583 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6088
najlepiej zważ karkówkę przed smażeniem i tyle jej wlicz bo powiem szczerze, że nie widzę jakoś wlewania tłuszczu z karkówy na talerz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400740
Smazenie to w ogole nie najlepszy sposob obrobki miesa

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53
no dokładnie... po co smażyć, ludzie ;) są lepsze sposoby :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zalanie czy gino

Następny temat

Dwa tygodnie biegania - jak nie zgubić masy?

WHEY premium