...
Napisał(a)
Tak jak w temacie szukam czegoś co zastąpiło by cukier do wypieków. Patrzyłem w internecie ale jest dużo sprzecznych informacji... Jednego nie można używać w wysokich temp. Drugi nie nadaje się i ciasto będzie do wyrzucenia.. Obecnie mieszkam w Anglii wiec dobrze by było gdybyśmy nie mówili o produktach z Lidla (widzę ze często sa jakieś podawane) bo będzie cieżko. Jest Tesco sa internety wiec cos z tych opcji
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
chociazby slodzik Stevia sie nada..
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Tylko gdzieś wyczytałem ze można jej używać do ilus tam stopni a ciasta robimy przecież w piekarniku. Chyba ze to nieprawdziwa informacja
...
Napisał(a)
e tam.. nie sugerowalbym sie takimi informacjami ;)
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
do wypieków szukaj słodzika w płynie, ewentualnie może być zwykly w tabsach, który rozpuścisz w wodzie/wysokiej temperaturze.
stewia jest niedobra w smaku, gorzka i zmienia smak napoju.potraw. celuj w standardowe slodziki
stewia jest niedobra w smaku, gorzka i zmienia smak napoju.potraw. celuj w standardowe slodziki
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
ksylitol sobie wrzuc.
pare kcal cie nie zabije
pare kcal cie nie zabije
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Pózniej przeczytałem inne wypowiedzi. Zamówiłem stewie. Zobaczymy czy było warto
...
Napisał(a)
polecam Stevia idealnie się nadaje tylko ciężko dostać w sklepach
"Jeśli szczęście do ciebie nie przyszło to znaczy , że jest wielkie i idzie małymi kroczkami."
Polecane artykuły