SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jaki ser biały przy redukcji???

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3348

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 63 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 947
To nie zależy od długości smażenia tylko od temperatury.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 33078 Napisanych postów 23167 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278055
BPL-G
generalnie oliwa nie jest do smazenia a jajka w niej smakuja strasznie , na teflonie badz smalcu lub masle
Tzn mi chodzi o to ze w jednym daniu łącze Tłuszcze z oliwy , białka z jaja i wegle z zytniego itp.a smaze na oliwie raptem 3-5 min wiec niezbyt długo no i na bardzo małym ogniu wiec raczej sie nie smaży a grzeje tylko a samej oliwy nie wypije bo pusczze pawia:) a jajecznica z oliwa mi smakuje hehe


Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2015-07-20 19:50:56
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gainer

Następny temat

Stan zapalny, a suplementy

WHEY premium