Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5
Moj kolega ma insulinoopornosci. Od niedawna jest pod opieka trenera personalnego ktora rozpisala jej diete. Propozycje sniadaniowe wygladaja nastepujaco:
1. Jaja z boczkiem i warzywami (wieprzowina, boczek bez kosci,jajo, pomidor, awokado)
2. Jajka z frankfuterkami i warzywami(frankfuterka, jajo, awokado, papryka czerwona, pomidor)
3. Placki z batatow z boczkiem (bataty, boczek bez kosci, pomidor, olej koksowy)
Nie jestem znawca ale wydaje mi soe dosc dziwne laczenie weglowodanow i tluszczow, zwlaszcza produkty takie jak boczek i frankfuterki ??
Czy moze ktps wypowiedziec sie w tym temacie ?
Szacuny
85
Napisanych postów
377
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5503
1 propozycja okej (zależy też co w jakiej ilości), 2 przez te frankfurterki nie koniecznie ale bataty z boczkiem to już nie bardzo. Boczek sam w sobie nie jest tragedią o ile jest dobrej jakości i w odpowiedniej ilości.