...
Napisał(a)
Witam, jakieś 3 miesiące temu rozpocząłem redukcje. Na starcie muszę przyznać że niestety przez ten okres nie miałem czystego sumienia jeżeli chodzi o radykalne trzymanie się diety, ale próbuje dalej. Przestałem jeść fast foody, nie słodzę już kawy herbaty a posiłki nauczyłem sie gotować na parze. Prosiłbym o sprawdzenie diety, wątpliwości mam co do tłuszczy i ich bilansu. Warzyw nie wliczałem ponieważ co posiłek serwuje inne w zależności od tego na jakie mam ochotę, ale średnio tyle samo gram co mięsa nakładam warzyw. Ostatnio zauważyłem również że nie czuje już głodu tuż przed kolejnym posiłkiem. Zwykle miałem tak ze dosłownie 10-15 min przed porą na kolejny posiłek burczało mi w brzuchu, aktualnie tego uczucia juz nie mam. Pora zwiększyć intensywność treningów czy też obciąć jeszcze dietę? Póki co zadowolony jestem ponieważ znikło mi 9kg i w pasie jeszcze więcej :P Podsyłam link do poprzedniego tematu Tu wprowadź tekst linku...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Uwzględnij posiłek po treningu. Nie musisz bawić się w gotowanie na parze tz fajnie ale jak się znudzi to smażenie na maśle klarowanym czy oleju kokosowym nie zaszkodzi w redukcji. Chleb, słonecznik i miód raczej out.
...
Napisał(a)
Gotowana pierś z kurczaka 150gr = 49,5gr białka??? co to za kurczak :)
...
Napisał(a)
GOTOWANY to nie surowy, tak więc on zawiera tyle białka w 150g
Autorze, pewnie 150g to waga przed ugotowaniem, tak więc wybierz w tabeli Kurczak - pierś, a nie gotowana pierś z kurczaka
Autorze, pewnie 150g to waga przed ugotowaniem, tak więc wybierz w tabeli Kurczak - pierś, a nie gotowana pierś z kurczaka
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Trening mam miedzy 4 a 5 posiłkiem. Rano gdy smażę sobie jajecznice używam własnie oliwy z oliwek ew. gdy gotuje jajka to zamieniam na łyk tranu. Chleb mógłbym zamienić na owies ale słonecznik dałem ze względu na bilans tłuszczy omega, jakieś propozycję czym można go zastąpić albo co zmienić by bilans był dobry ? Co do kurczaka do wpisałem gotowany kurczak bo tak mi łatwiej, gotuje kilo kuraka czy też tyle ile pani Jadzi zważyło się i potem porcjuje sobie na posiłki już po ugotowaniu :D Fakt faktem po ugotowaniu jest go znacznie mniej :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Rozumiem ze nikt za to pieniążków nie otrzymuje dlatego czekam cierpliwie na odpowiedz ale nie ukrywając zależy mi na waszej pomocy. Zerknie ktoś i wytknie mi błędy by było jeszcze bardziej efektywnie ?
...
Napisał(a)
Spoko jest. Na start redukcji może być taka ilosć kcal. Jak waga zacznie spadać w wolnym tempie to utnij kcal z Ww
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html
Poprzedni temat
Co jest najważniejsze w diecie na masę?
Polecane artykuły