Szacuny
4
Napisanych postów
911
Wiek
36 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13784
Własciwie to najlepiej pewnie kupic wszystko jak tylko sa pieniadze, a jeszcze jakies dobre białeczko które moge w małej ilosci dorzucac do gajnera? Według braków w diecie a diete opieram na takich produktach jak
jajka
ryby
marchewka
płatki owsiane pomidory
gruszki
brokuły
migdały
kurczak
banany
wołowina
ryz biały
makaron durum
olej kokosowy
siemie lniane
oliwa z oliwek
migdały NIC INNEGO NIE JEM
Zmieniony przez - Gazzz w dniu 2015-11-08 15:36:30
Szacuny
66
Napisanych postów
896
Wiek
27 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
36654
białko SFD/SCITEC/TREC/ALLNUTRITION W choooy ich jest na rynku, różnią się ceną i troszke smakiem. Jak zależy Ci żeby było ekenomicznie to bierz allnutrition i sfd.
Szacuny
2446
Napisanych postów
24173
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402348
Białko jak ma byc w dobrej cenie to j/w , co do droższych białek to niestety wyższa cene nie zawsze gwarantuje dużo lepszy smak, sam zdążyłem sie juz o tym przekonać.
Szacuny
2446
Napisanych postów
24173
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402348
scitec jest ogolnie ok wg wiekszosci opinii , smaki bardzo dobre ale dla mnie osobiscie bialka przeslodzone i czasem czulem po nich ze troche ciezko jest na zoladku, skoro Ciebie smak nie interesuje bierz tansza bialka (oczywiscie nie koniecznie gorsze smakowo)
Szacuny
2446
Napisanych postów
24173
Wiek
42 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
402348
Dodatki imo zbędne w odżywce białkowej , dodatkowe koszta a dodatków tyle co nic najczesciej.. O ile wybierasz ze sprawdzonych firm , wiesz ze w środku bedzie co ma byc to wtedy wlasnie dodatkowo przy wyborze kierujesz sie smakiem ale nie tylko bo np. rozpuszczalności , ilością białka na 100g, ilością cukrów , rodzajem białka w odżywce, cena itp
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-11-09 16:17:34
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12034
Napisanych postów
160423
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1234343
wiadomo, ze balko ma miec okolo 80% bialka na 100g produktu, wiadomo do czego sluzy, wiec kazdy ocenia pod katem smaku a kazde WPC bedzie mialo ten sam profil aminokwasow