...
Napisał(a)
Jak w temacie. Dodam, że smażyłem dotychczas na oleju kokosowym, oliwie z oliwek i czasami oleju tym zimno tłoczonym czy coś koło tego. Nie wiem czy to dobrze czy zle bo niby pewnych zródel tłuszczu trzeba unikać więc nie mam pojęcia które są dobre a które złe.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Zapoznaj się z tematami:
http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
http://potreningu.pl/articles/2134/--tych-tluszczow-nigdy-nie-uzywaj-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
http://potreningu.pl/articles/2134/--tych-tluszczow-nigdy-nie-uzywaj-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Do smazenia polecam olej rzepakowy, swietnie sie do tego nadaje i jest zrodlem zdrowych tluszczy. Olej kokosowy tez jest zdrowy i nadaje sie do smazenia ale czesto sprzedawany jest po rafinacji i jest ubogi w skladniki odzywcze.
Poprzedni temat
Procentowy podział makroskładników na redukcji
Następny temat
Prośba o pomoc w masowaniu
Polecane artykuły