SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta, Jak ważyć żywność ?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 213 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3349
Mam jedno malutkie pytanie co do diety.
Jeżeli mam napisane 80 g ryżu, to ma być ryż po gotowaniu czy 80 G suchego ryżu odmierzyć i wtedy dopiero gotować ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94496 Napisanych postów 364447 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669141
Zawsze przed obrobka liczymy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 213 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3349
Uff no właśnie ! A ja się głowie przez kilka dni bo znajomy waży inaczej, ale mówiłem mu od razu że ja muszę dobrze ważyć bo tak to by mi się Kcl nie zgadzały ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 9
Dziękuję za radę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Zawsze ważymy przed obróbką Następnym razem temat do pojedynczych pytań masz tutaj https://www.sfd.pl/PORADY_W_DZIALE_KUCHNIA_SFD__czyli_pojedyńcze_pytania_na_temat_gotowania_cz.2-t1004217.html 
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 11 Wiek 41 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 74
Zdecydowanie przed obróbką. Bo jeśli by było inaczej to byś musiał mieć wagę w oczach, albo wiedzieć dokładnie ile płynu wchłaniają wszystkie sypkie produkty :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 213 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3349
no teraz wiem że po ugotowaniu odsączony ryż to na przykład 250 gr z 100 gr przed obróbką :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Lody z kalafiora

Następny temat

Burger Cielęcy z owczym serem, jarmużem i czerwoną fasolą.

WHEY premium