...
Napisał(a)
Cześć , jestem obecnie na cyklu masowym , moje pytanie dotyczy mozzarelli , jak często mogę ją wcinać i jak to jest z jej tłuszczem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie jako stały składnik diety ale jako dodatek może być
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
czemu nie jako stały punkt ?
wg mnie jako źródło tłuszczu, białka, wapnia jak najbardziej może być, ale wiadomo liczy się cała dieta, i profil kwasów tłuszczowych
wg mnie jako źródło tłuszczu, białka, wapnia jak najbardziej może być, ale wiadomo liczy się cała dieta, i profil kwasów tłuszczowych
...
Napisał(a)
Chodzi mi o traktowanie produktu stałego jako białko / tłuszcz. W każdym posiłku tego nie będzie jadł
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2015-11-17 19:01:03
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2015-11-17 19:01:03
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Śmiało możesz dodawać. Fajnie można podbić białko, tłuszcze i wapń dodając niewielką ilość np do posiłku z mięsem, rybą.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
co 2-3 dni robie sobie zapiekse z makaronem , kurczakiem, brokułami , ananasem i rzucam całą mozzarelle + troche oliwy z oliwek do smaku.
...
Napisał(a)
W takim razie śmiało możesz sobie wrzucać
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
Polecane artykuły