Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Myślę, że ciągle masz zbyt mało kcal. Masło orzechowe do usunięcia. Oliwa i orzechy to jedne z wielu źródeł tłuszczów. Masz spory wybór, np olej kokosowy.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A takie urozmaicenie jak często powinno występować? Kwestia 1x w tygodniu?
...
Napisał(a)
grunt to nie jeść ciągle tego samego, jak dziś jesz pierś, to jutro zjedz wołowinę, czy chudą rybę,
jak masz karkówkę, to następnym razem daj np antrykot, dziś masz włoskie, jutro daj migdały, masz kaszę, daj następnego dnia ryż itp itd. Stałe menu, powtarzane dzień w dzień, to nie tylko ryzyko niedoborów, ale i tego, że szybko to rzucisz, bo nie będziesz mógł patrzeć na jedzenie ciągle tego samego.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2015-12-08 13:51:30
jak masz karkówkę, to następnym razem daj np antrykot, dziś masz włoskie, jutro daj migdały, masz kaszę, daj następnego dnia ryż itp itd. Stałe menu, powtarzane dzień w dzień, to nie tylko ryzyko niedoborów, ale i tego, że szybko to rzucisz, bo nie będziesz mógł patrzeć na jedzenie ciągle tego samego.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2015-12-08 13:51:30
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły