W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Pozostałe smakołyki mają nawet 2tys :D
...
Napisał(a)
Muszę je odszukać, bo tak jak napisałem, dopiero co zwiedzam dział kuchnia
Progress In Time
...
Napisał(a)
Powodzonka :)
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Z takich na szybko zapiekanych i grillowanych rzeczy u mnie goście uwielbiają nadziewane pieczarki z grilla, a maja tylko 100 kal :)
2 duże pieczarki (100 g),
kilka gałązek ulubionych ziół sezonowych,
1 dymka (40 g),
1 ząbek czosnku,
sól, świeżo mielony pieprz,
1/2 łyżki masła (10 g).
Z grzybów wykręcić trzonki i posiekać je. Dymkę pokroić w plasterki, zioła posiekać, czosnek wycisnąć w prasce. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Kapelusze pieczarek nadziać przygotowaną masą, pokropić stopionym masłem. Ułożyć na grillu i opiekać około 5 minut, aż masło zacznie się lekko pienić.
2 duże pieczarki (100 g),
kilka gałązek ulubionych ziół sezonowych,
1 dymka (40 g),
1 ząbek czosnku,
sól, świeżo mielony pieprz,
1/2 łyżki masła (10 g).
Z grzybów wykręcić trzonki i posiekać je. Dymkę pokroić w plasterki, zioła posiekać, czosnek wycisnąć w prasce. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Kapelusze pieczarek nadziać przygotowaną masą, pokropić stopionym masłem. Ułożyć na grillu i opiekać około 5 minut, aż masło zacznie się lekko pienić.
Poprzedni temat
Babeczki z mąki żytniej i płatków jaglanych z bananem
Następny temat
Naleśniki na masę?
Polecane artykuły