...
Napisał(a)
Po prostu wolowina polska jest nie smaczna, jadlem z wielu źródeł w restauracjach również i zawsze podeszwa. Za granica jadlem argentyska i rozplywa sie w ustach. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze mi z polski nie smakuje i tyle
...
Napisał(a)
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jakoego pochodzenia są steki z Biedronki. Podejrzewam że jednak polskie. Z tego co pamiętam jest to wołowina dojrzewająca co pozwala uzyskac miękkie steki. Może mam słaby smak, nie mniej jednak niesamowicie mi smakują :)
Mój blog o treningu i diecie: http://silawilczegoapetytu.pl/
Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Paula_pociążowa_redukcja-t1159434.html
Dziennik konkursowy: http://www.sfd.pl/Paula_NOWE_CIAŁO_W_BUDOWIE-t1103547.html
...
Napisał(a)
Mój przepis jest taki:
steki wrzucam do miski, dolewam oleju, sól, pieprz, mieszam i tak zostawiam na minimum godzinę, ale im dłużej tym lepiej (w miarę rozsądku ) - smażenie i pałaszować. Na świerzo jest smaczne, odgrzewane to już jak żarcie podeszwy od buta
steki wrzucam do miski, dolewam oleju, sól, pieprz, mieszam i tak zostawiam na minimum godzinę, ale im dłużej tym lepiej (w miarę rozsądku ) - smażenie i pałaszować. Na świerzo jest smaczne, odgrzewane to już jak żarcie podeszwy od buta
...
Napisał(a)
yoyo20Po prostu wolowina polska jest nie smaczna, jadlem z wielu źródeł w restauracjach również i zawsze podeszwa. Za granica jadlem argentyska i rozplywa sie w ustach. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze mi z polski nie smakuje i tyle
A może to zależy gdzie była cięta? Jadłem polską krzyrzówkę (cięcie z dołu pleców, na pograniczu dupy) i była smaczna, chociaż fakt że niby producent ten sam a za każdym razem smak trochę inny.
Poprzedni temat
Pieczone buraczki korzenne
Polecane artykuły