SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tłuszcze z marynat do makro?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1933

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 176 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4294
Witam,
mam taki oto dylemat. Jem dużo miesa pieczonego/grillowanego w marynatach, co jest podstawą u mnie jeśli chodzi o źrodło białka. Ale marwi mnie inny fakt czy dobrze robię wliczając np łyzke oliwy 12g dodaną do marynaty na 400g fileta do makro, kiedy częśc tej marynaty najpierw zostaje w naczyniu bo mieso wszystko nie wchłonie, ale też cześć sie wytopii i splynie na blache podczas obróbki. Ile faktycznie spozywam tej oliwy bo nie jest to przypuszczam 12g ktore wliczylem do makro? Przy wiekszej ilosci miesa rozbieżność staje sie jeszcze wieksza i faktycznie nie wiem czy dostarczylem tłuszczu tyle ile powienienem mimo ze na papierze sie wszystko zgadza? Przerabial juz ktos taki problem?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Nie ma co być takim skrupulatnym, nigdy nie obliczysz kcal których spożywasz dokładnie dla pewności licz 10 ml i tyle :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

rozpis optymalna ilość i godziny posiłków, składników i kilka pytań...

Następny temat

Redukcja czy Masa ?

WHEY premium