SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

podgrzewanie posikówk

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1200

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 164 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1947
Siema mam takie pytanie gdy ugriluje sobie piers z kurczaka na cały tydzień i podgrzeje go w piekarniku to czy bedzie sie dało go zjeść?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ja dłużej niż 3 dni mięsa przygotowanego nie trzymam, bo z każdym dniem ilość bakterii w przygotowywanym wcześniej jedzeniu wzrasta. Prawdopodobnie taki kurczak będzie także przesuszony i pozbawiony smaku...Lepszym wyjściem już będzie przygotowanie większej ilości i pomrożenie w porcjach.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
ja dzisiaj zjadłem ostatnią porcję kurczaka którą zrobiłem w niedzielę wieczorem, zjeść się zje, moze jakby sie odgrzało i zrobiło do tego jakieś warzywka ziemniaczki to by było dobre bo sama w sobie po takim czasie to już słaby pomysł

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
paula.cw Doradca
Ekspert
Szacuny 2451 Napisanych postów 12124 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 591096
Samo grillowanie zajmuje mało czasu więc lepszym rozwiązaniem może być też zamarynowanie i trzymanie w marynacie i grillowanie porcji na dwa dni :)
Chociaż przyznam że drobiu tak długo jeszcze w marynacie nie trzymałam. Z wołowiną czy wieprzowiną ta opcja się sprawdza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1122 Napisanych postów 3775 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68432
Jeśli musisz dłużej przechowywać mięso to polecam coś a'la gyros: ugotowane, pokrojone i doprawione, podsmażone z tymi przyprawami. Kilka dni można odgrzewać i jest to smaczne. Przyprawy działają konserwująco. Upieczona pierś w kawałku po odgrzaniu raczej będzie tekturowata... Albo mrożenie, jak już Malinowa napisała :) - ja sobie mrożę mielone, doprawione i upieczone mięso w porcjach i po rozmarznięciu mam albo na zimno do kanapek albo jako kotlet albo robię szybkie spaghetti... Super wygoda i nie traci na smaku.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Chleb z kaszy gryczanej

Następny temat

Kurczak faszerowany - de voile

WHEY premium