SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prosty OMLET białkowo-tłuszczowy [LC]

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 15247

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 240 Napisanych postów 3202 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 58644
A u dziewczyny robisz Ty, czy ona?

Bo ja osobiście u siebie na elektrycznej opanowałam robienie omletów w stopniu dosyć zadowalającym, a jak jadę do rodziny, gdzie mają gazową, to nie umiem, po prostu takie kapcie, że wstyd. Więc może to kwestia przyzwyczajenia, że na każdej robi się inaczej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111379
Mnie, jak i jej u niej straszna lipa wychodzi jeżeli chodzi o omleta z płatkami [przy nich nie trzeba zdolności, po prostu do blendera i na patelnie]
A te z ubijaniem białek w opcji - chwile na patelni, później do piekarnika są git

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 32 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 471
Panie i panowie 5g odżywki czy 50? bo pisze 5 ale to nie ma sensu chyba :D proszę o odp.


Zmieniony przez - 19Malibu95 w dniu 2016-08-05 20:43:43
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111379
spojrz na produkty wprowadzone do kalkulatora - tez 5g
mysle, ze bardziej chodzi o posmak
1

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 32 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 471
ok :D spojrzałem tylko w kalkulator a nie widziałem u góry ^^ może faktycznie żeby posmak
Dzięki.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 499 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4368
Wygląda nieźle, jutro próbujemy :)
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kurczak faszerowany - de voile

Następny temat

Czym jest „foodporn” i jaki ma na nas wpływ?

WHEY premium