...
Napisał(a)
Witam, mam pewien dylemat z liczeniem makrosów. Przykładowo, jeśli przygotowuję karkówkę w grillu elektrycznym to spora część tłuszczu z mięsa odchodzi. Tak więc jeżeli surowe mięso ma 20g tłuszczu na 100g produktu to ile tego tłuszczu powinienem odjąć? Czy lepiej w ogóle się tym nie przejmować i robić swoje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
% podać się nie da, problematyczna już jest sama ilość tłuszczu przed, bo przecież nie ma 2 identycznych kawałków mięsa, także sugeruję przyjąć na stałe np stratę 30% tłuszczu, uwzględnić to w bilansie tłuszczu i obserwując zmiany sylwetki i kaloryczność całkowitą miski wyciągać wnioski.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły