...
Napisał(a)
Korzystam z sfd (potreningu) do obliczania makro czy zapotrzebowania. I tutaj dziwna sprawa, przykładowo: 200g jajecznicy na maśle, według tabelki, ma koło 450kcal, natomiast dokładnie te same składniki, czyli: 4x jajo kurze, 10g masło (200g) posiada już tych kalorii 350. W jaki sposób to wyliczać? Gotowe dania czy po prostu walnąć do jadłospisu każdy składnik po kolei? Z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Każdy składnik po kolei.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
nie wpisuj gotowych dań,tylko pojedyncze produkty
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Dzięki za szybkie odpowiedzi, ale jeszcze jedno pytanie na szybko: Jak mam pierś z kurczaka smażoną wyliczać to również mam podać kaloryczność surowej piersi + gramy tłuszczu które daje na patelnie? Głównie z tym mięchem mam właśnie problem:) Czytałem, że makro i kalorie piersi podczas smażenia ulegają większej zmianie.
...
Napisał(a)
wszystkie produkty ważysz przed gotowaniem i tak też wpisujesz
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Polecane artykuły