SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jaka bułka na redukcji ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7054

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 544 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6789
Witam. Jestem na redukcji od ponad miesiąca. Bardzo lubię pieczywo typu bułki. Chleb pumpernikiel już powoli mi się zaczyna nudzić.

Czasami jem grahamke, bo podobno jest dobra. A oprócz grahamki...

Jaką bułkę możecie polecić, żeby była zdrowa i dobra na redukcji ? ??
Może macie jakieś konkretne z piekarni typu lidl, kaufland, leclerc?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
Zobacz w kuchni SFD - były przepisy na domowe pieczywo, które będzie o wiele lepszym rozwiązaniem niż kupne bułki.
1

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 544 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6789
Dzieki. W weekend mogę upiec bułki, ale ogólnie na codzień nie mam na to czasu.
Ze sklepów na prawdę nie ma nic godnego uwagi ?
Nawet kosztem wysokiej ceny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 378 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12412
Ja osobiście kupuję bułki wieloziarniste/ z ziarnami dynii z lidla ale staram się żeby wpadały możliwie rzadko bo jednak stopień przetworzenia jest spory. Od czasu do czasu możesz zjeść ale zdecydowanie lepiej jakbyś zrobił sobie sam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75952 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754408
Ogólnie ciężko o dobrej jakości bułki. Z reguły jest to barwione pieczywo pszenne lub jego udział jest w sporej ilości. Inaczej bułka byłaby twarda, bez gąbczastego środka.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase, ale bez zalewania sie ;)

Następny temat

Pomocy! Dieta na redukcje! POMOC w obliczaniu zapotrzebowania.

WHEY premium