Ja zrobilem to tak :
ciasto - wpc smak naturalny (90g), pol kostki kostki grzybowej, pieprz, chilli, zioła, otręby owsiane, platki owsiane (40-60g)
1 mała kiełbasa śląska chuda (70g), ser gouda (2 plastry 40g), keczup fit 60% (50g), 100g pieczarek (5 grzybów), oliwa z oliwek z chilli (15-10g) .
Wykonanie :
5-10g oliwy pieczarek na patelnie, podsmażyć z kiełbasą ślaską. (~3-5min)
ciasto - szybki blend, podgrzać patelnie, podsmażyć z jednej strony ciasto ~5-6min, przełożyć na druga stronę, posmarować keczupem posypać dodatkami, podsmażyć kolejne 3min.
Job done :)
Wyjdą dwie małe białkowe pizze makrosy dla 1 sztuki : 615kcal 70białko 23węgle 28 tłuszcz
>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html